1xBet и NAVI подписват споразумение за eSports сътрудничество

1xBet и NAVI подписват споразумение за eSports сътрудничество

NAVI и 1xBet подписаха спонсорска сделка, според която една от водещите компании за залагания в света стана главен партньор на известната eSports организация.

„Наистина ни харесва този динамичен сектор и 1xBet беше привлечен от идеята за сътрудничество с eSports организация, която е известна в целия свят“, заяви представител на 1xBet в пресата.

1xbet

Споразумението предоставя 1xBet поддръжка за отбора на NAVI в различни дисциплини на eSports, включително Dota 2, CS: GO и други популярни игри. 1xBet и NAVI също планират да проведат серия от промоции и кампании.

1xBet е международна компания за игри и технологии с над 12 години опит в своята индустрия и има офиси в Европа, Азия, Африка и Латинска Америка. Преди това компанията сключва споразумения с редица известни партньори, сред които испанската Ла Лига, италианската Серия А и футболния клуб Барселона.

И двете страни са уверени, че сътрудничеството ще бъде успешно, като се има предвид огромният потенциал на двете марки.

Евген Золотаров, изпълнителен директор на NATUS VINCERE, коментира: „Ако наскоро ми беше казано, че NAVI ще работи с 1xBet, една от най-големите компании за залагания в света и партньор на такъв емблематичен клуб като FC Barcelona, ​​аз нямаше да повярвам. Сега това се превърна в реалност и партньорството между Natus Vincere и 1xBet ни вдъхновява невероятно. Добре дошли в # NAVINATION! “

„1xBet се фокусира върху поддържането на електронни спортове от много години, което е една от най-бързо развиващите се индустрии за залагания. Състезанията в различни дисциплини ежедневно привличат вниманието на стотици хиляди фенове от цял ​​свят “, заяви представител на 1xBet.

„Пълното име на отбора Natus Vincere означава „роден да печели“. Това отлично описва нашата аудитория – играчи, които залагат на eSports и други спортове с 1xBet всеки ден “, добавиха от 1хБет.

Продължителността на споразумението за сътрудничество е минимум една година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

*

Lost Password