1хБет – Главен партньор на Барселона

1хБет – Главен партньор на Барселона

Известният и прогресивен онлайн бетинг бранд сключи партньрко споразумение с не който и да е футболен клуб, а имено с Барселона. Според тази сделка, букмейкъра става Глобален Партньор на обичаният от мнозина футболен клуб за следващите 5 сезона. Петгодишната сделка обхваща сезоните от 2019-20 до 2023-24, като 1xBet ще служи като официален глобален партньор на отбора.

1xbet

От клуб Барселона поясняват, че това ново партньорство е част от тяхната стратегия за разрастване в световен мащаб, като приведстват партньори от различни сфери с цел да поддържат лидерска позиция както на футболното игрище, така и по отношение на спонсорство и PR. От друга страна, 1хБет се облагодетелстват с правото да имат достъп до футболистите с маркетингова цел. Това включва кампании, промоции, ракламни материали и др.

Операторът има подобни търговски сделки с Тотнъм Хотспър от английската Висша лига, както и с техният топ конкурент от италианската Серия А.

По наше мнение, 1хБет разполагат с отличен екип от маркетинг стратези. Те са наясно колко привързани към клубовете, а също и към футболистите са феновете, особено тези, които обичат да залагат. От 1хБет съобщиха, че са изключително доволни от новото партньорство, като са в очакване то да се овенчае с грандиозен успех. Както за букмейкъра, така и за клуб Барселона.

„Сигурни сме, че 1xBet има какво да предложи на всички фенове на ФК Барселона; очакваме сътрудничеството на две марки от световна класа да бъде доходоносно и за двете страни “, заяви говорителят на 1xBet Алекс Сомърс.

Хосеп Понт, ръководител на реклама за ФК Барселона, добави: „Ние сме убедени, че тази сделка с 1xBet ще ни помогне да продължим да растеме както на терена, така и извън него.

„Тази сделка консолидира нашата глобална стратегия за развитие и сме сигурни, че ще ни помогне да се свържем с нови спортни фенове по целия свят.“

Повечето големи букмейкъри се съревновават по между си, като всеки иска да бъде по-добър от другият. Стремежът на 1хБет да вземе предел в това „състезание“ определено ги тласка с едни гърди напред, благодарение на новото им партньиорство с Барселона.

Споразумението идва след като съперниците на Барселона в ЛаЛига Севиля и Валенсия също обявиха търговски сделки с едни от големите онлайн оператори през последните седмици. Севиля подписа партньорство с Marathonbet, докато Валенсия се свърза с Bwin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

*

Lost Password