Efbet и deVRealm – сътрудничество

Efbet и deVRealm – сътрудничество

Известният букмейкър efbet споделя, че е открил „липсващото парче в пъзела“, за да разшири статута си на пазарен лидер в България.

Операторът се превърна в глвен акционер в deVRealm, технологичена новооткрита компания, със седалище в София. Тази сделка ще помогне на efbet да вземе обратно контрол над своето развитие.

„Пилотен“ проект за deVRealm, новата платформа на efbet ще бъде разработен изцяло вътрешно, като трети страни ще участват само за съдържание в казино и местни разплащателни методи.

Боян Найденов, съосновател на efbet и Главен Оперативен Директор, каза: „С дългогодишен опит в индустрията на залагания и постигайки позицията на пазарен лидер в България, открихме, че липсващото парче от пъзела за нашето развитие е да имаме наша собствена платформа.

„По този начин няма да разчитаме на трети страни и ще можем да разработваме нашия продукт без ограничения и с необходимите темпове. Взехме това решение преди година и половина, когато започнахме да мислим за разширяване на нашата компания и навлизане на нови пазари.

„Ние вярваме, че за да стане и запази позицията на лидер, човек трябва да е готов да инвестира средства и да работи за независимост. Само тогава можете да създадете наистина уникални продукти и опит, които не могат да бъдат намерени в други платформи. “

Найденов потвърди, че настоящата платформа е разработена от доставчик на трета страна, но това, което виждате на сайта, до голяма степен отразява индивидуалните нужди на efbet, тъй като беше един от първите клиенти на тази трета страна за залагания и игри.

На въпроса за основните изисквания на новата платформа, обслужвана от deVRealm, Найденов обясни: „Най-важната част, когато създаваме нашата платформа, е да обслужваме нашите нужди, така че по този начин не е нужно да се приспособяваме към работния процес на системата.

„През годините сме събрали толкова много идеи, които да реализираме, но не можехме поради някаква форма на ограничения. Имайки предвид всички тези идеи, ние ги поставяме като изисквания и вярваме, че това ще даде на нашия екип възможности за истински иновации, опростяване на работните процеси и намаляване на количеството човешки грешки чрез автоматизация. “

Той заключава: „Толкова години на пазара изучаваме нашите клиенти и разбрахме какви са най-големите им нужди, сега е време да създадем свой собствен начин за да сме в състояние да задоволим техните желания.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

*

Lost Password