Конкурси |Книги |Бюлетин |Форум |Блогове |Снимки |Видео |Забравена парола
Bulgaria Inside - Къде ще празнувате Нова година?

Категории

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

• CommentAuthorLady
    • CommentTime12.11.2008

Здравейте отново! Събирам мнения и оферти за празнуването на нова година. В общи линии правя проучване на тема за и против празнуването в чужбина :) Ако някой има нещо интересно за споделяне, нека каже. Най-вече ми е интересно дали някой е ходил в Египет за празниците и как е минало, че май нататък съм се ориентирала...
    •  
      CommentAuthorvaskokap
    • CommentTime12.11.2008

Египет нещо не ми се връзва с пържоли и винце:)
    •  
      CommentAuthorvaskokap
    • CommentTime12.11.2008

Аз лично мисля да заложа на изпитаното - РОДОПИ!!!
    • CommentAuthorvpp
    • CommentTime12.11.2008

Не е лоша идея да се излезе навън, ама за Египет чух лоши отзиви. Една приятелка беше много разочарована заради лошите хигиенни условия и претупването на програмата. Беше споменала нещо за мръсни покривки в ресторанта и недобре измити чаши. Все пак трябва да се чуят и други мнения. Аз лично мисля у дома да си прекарам празниците, макар че и мен не ме блазни цялото готвене и чистене...
  1.  
    За Родопите - подкрепям напълно. няма по-приказно местенце. Но пък е хубаво да се види и нещо ново. С моите приятели се бяхме засилили за Корфу за тези празници, но нещо много се забавихме и всички хубави оферти бяха свършили. Имаше доста евтини оферти, а и програмата включва разходки, корабчета, и тн чудесийки. За цените изобщо няма да коментирам ако успееш да се организираш раничко. Понеже по нашите курорти май се мъчат да направят годишен оборот само около Коледа. Наем на къща е около 2000 кинта за 10 души..... А иначе нощувката е 10, 15 лева. Без коментар!
    • CommentAuthorLady
    • CommentTime20.11.2008

Абе с тези пари ще си купя къща в някое село.... Тези са като не видели - дай сега да им вземем паричките, че утре може да няма възможност. Най-добре е май навън - хем екзотично, хем достъпно, хем и нещо различно от Родопите и селските къщи... Има добри оферти за Гърция и то на много ниски цени. А съм сигурна, че за тези пари в България ще ядем студена храна в някой задимен ресторант, ще слушаме Преслава и пияни хора ще играят хора около масата ми.
    •  
      CommentAuthorvaskokap
    • CommentTime20.11.2008

А, в Гърция какво ще слушате?И защо трябва да е ресторант?
    • CommentAuthorLady
    • CommentTime21.11.2008

На мен не ми се готви и чисти. Особено пък на чуждо място като хижи, вили и т.н. Адски е досадно да се иде някъде с компания и да се окажеш в ролята на единствения, който е в състояние да приготви вечерята и после да ошета, защото другите или са пияни, или се скатават. Тези юношески сбирки вече са ми писнали, предпочитам да платя малко повече, но на мен да ми шетат и ако мога да видя малко свят покрай празнуването - добре е дошло.
  2.  
    Напълно подкрепям Lady. Купоните са хубаво нещо когато друг ги организира, но най-хубаво си е на спокойствие и да те поглезят някъде. И аз съм играла филма с наемането на къща. Първо имаше разправии относно менюто (кой яде пържоли, кой се прави на вегетарианец, на този не му се връзвала еди каква си гарнитура пък на друг изобщо не му пука дали ще се яде, стига пиене да има), после ограничен брой доброволци за почистване и миене на милионите натрупани чинии. Ако ще се празнува по-добре да е на чуждо, иначе си се превръща в слугуване.
    • CommentAuthorZmeio
    • CommentTime17.08.2009

Мисля тая година да е Огняново, по скоро почивка, отколкото тъпо надпиване на НГ. Любопитна ми се струва системата МирО-Ски-МирО-Добра кухня-Ски-Следобеден сън-МирО-Ски-Басейн-Ски-МирО... ако ме разбирате...
    • CommentAuthorMishka
    • CommentTime17.08.2009

аз май нищо не разбрах...
    • CommentAuthorZmeio
    • CommentTime18.08.2009

Ами това е щото си мишка.. починала си си вече.. :D
    • CommentAuthorMishka
    • CommentTime18.08.2009

ееее, обясни де!
    • CommentAuthorZmeio
    • CommentTime20.08.2009

Предполагам че ти се губи думата МирО - това е едно... като басейнче точно на топлия извор в огняново, водата е 45 градуса и беше много готино как зимата ходихме с халатите до него през ноща и се опъвахме вътре.
    опъвахме=релаксирахме. моля ви не правете секс вътре.
    • CommentAuthortoni
    • CommentTime14.12.2011

аз тая година ще се отдам малко на селски туризъм за НГ

Прати на приятел

Вашето име:

От (e-mail):

До кого (e-mail):