Конкурси |Книги |Снимки |Видео |Забравена парола

"Пътеводител на българския пътешественик" 2011

Тиражът е изчерпан!

Обновеното издание на „ Пътеводител на българския пътешественик” събира на едно място интересни факти за българските туристически забележителности, полезна информация и маршрути, които са изпробвани от авторите на книгата.

Новото издание е допълнено с още текстове и красиви актуални снимки.В книгата ще намерите и една изцяло нова рубрика, посветена на активния туризъм и различните видове дейности, които могат да се практикуват сред природата.

За да бъде още по-полезен, "Пътеводител на българския пътешественик" съдържа подбрана селекция от десетки конкретни идеи и маршрути за пътуване през свободното време и почивните дни.

"Пътеводител на българския пътешественик" ще ви припомни колко красива е България и ще ви провокира за приключения и пътешествия.
 

 

Ако желаете да поръчате книгата, може да го направите онлайн чрез някой от нашите партньори: mobilis.bg, книжарници Лексико, книжарница Хеликон.

Кликнете върху логото на избраната от вас електронна книжарница, за да направите вашата заявка. Екипът на BulgariaInside ви благодари за интереса към нашето издание.

 

Нашите партньори:

mobilis.bg

 

helikon.bg
     

 

Търсене на хотели

реклама
Прати на приятел

Вашето име:

От (e-mail):

До кого (e-mail):