Bet365 CEO прави безвъзмездно дарение в размер на 10 милиона паунда

Bet365 CEO прави безвъзмездно дарение в размер на 10 милиона паунда

Дениз Коутс, изпълнителна директорка и собственик на Bet365, отпусна безвъзмездна финансова помощ в размер на 10 милиона паунда на университетските болници на Северен Мидландс (UHNM) чрез своята благотворителна фондация.

Средствата ще бъдат използвани по време на пандемията COVID-19 за увеличаване на подкрепата за персонала и подобряване на грижите за пациентите в болницата Royal Stoke и County Hospital, Stafford.

Изпълнителният директор на UHNM Трейси Бълок каза: „Изключително сме благодарни на фондацията на Дениз Коутс, за тази значителена подкрепа на нашия персонал и пациенти по време на COVID-19 и след това.

„В резултат на COVID бързо установихме нови начини на работа, но при някои обстоятелства липсва технологията, която да направи това по най-ефективния начин.

„Тази инвестиция ще помогне за финансиране на схеми и ще предостави най-новите технологии за подобряване на комуникацията между лекарите; между клиници и пациенти и между пациенти и техните семейства.”

По време на пандемията COVID-19, Bet365 гарантира плащане за работната си сила поне през следващите пет месеца, като също така гарантира, че няма да има загуба на работни места през периода.

През януари бе обявено, че собствениците на Bet365 са поставени на най-високо място в списъка на данъкоплатците във Великобритания.

Обявено е, че данъкът, платен от Дениз, Джон и Питър Коутс, се е повишил със 177% от 156 млн. Лири на 276 млн. Паунда от 2018г. до 2019г

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

*

Lost Password